Samenvatting van de laatste dagen!
DRAMA! Maar ik ben er.
Alles wat mis kon gaan vandaag is mis gegaan, maar zit dan eindelijk in het vliegtuig.
Om half acht schrokken we wakker, de wekker stond om zes uur.. Goed laat dus, en mijn trein van acht uur ging ik al niet meer halen.
Vervolgens raak ik mijn treinkaartje kwijt. Ook jammer, en 27 euro naar de haaien. Hierna ging het een heel stuk goed, tot op het moment dat ik er achter kwam dat Brussel twee vliegvelden heeft.
En ik stond op de verkeerde. Met nog een uur voordat de gate dicht ging ben ik in paniek naar een infobalie gerend en gevraagd of er een mogelijkheid is dat ik mijn vliegtuig nog ga halen.
De vriendelijke dame verteld me dat het goede vliegveld (Charleroi) zestig kilometer verderop ligt, trein zou niet lukken, taxi met veel geluk misschien wel.
Naar de taxi's gerend, en met handen en voeten en steenkolenfrans uitgelegd dat ik naar Charleroi moet, en dat het snel moet. In zijn steenkolenvlaams noemt hij een prijs van 'onder 75 euro.'
Daar ging het echt fout. Fransen slikken de H in. Wat hij bedoelde, was honderdvijfenzeventig euro. Toen ik de meter langs de 80 zag gaan heb ik een opmerking gemaakt, iets in de strekking van 'ik dacht dat het onder de 75 zou blijven?'
De chauffeur flipte. Wilde me langs de snelweg afzetten en achterlaten. Ik begin gelijk met mijn pinpas te zwaaien en heb hem herhaaldelijk gevraagd om door te gaan, dat ik wel op het vliegveld zou pinnen. Uiteindelijk begreep hij het.
Bij Charleroi, met nog een kwartier voordat de gate sloot snel gepind. De meter was op 183,80 blijven staan. Dat deed pijn..
Maargoed! Ik moet niet zeuren, t kan veel erger, en uiteindelijk is het allemaal goed gekomen.
Lange zit trouwens! Maar ik zit wel bij 't raam:) Ben heel benieuwd hoe Kos is. Ik hou jullie op de hoogte!;)
9 April - Dag 1
Inmiddels goed en wel aangekomen in het hotel, en gelijk gisteravond begonnen met repeteren. Het hotel opent pas de 28e, dus het is hier uitgestorven en wij zijn de enige levende zielen op het resort.
Het is hier echt gigantisch, alles supermooi onderhouden en onze appartementen zijn nog best luxe. Zodra het hotel opent gaan wij naar een minder luxe locatie. Mijn kamergenoot is best relaxed, Michael, een brit die vooral met kinderen
en goocheltrucs bezig is. In de loop van de week komt er nog een Hollands meisje bij.
Maargoed! Het werk; van 9:30 s'ochtends tot ongeveer middernacht repeteren, met een paar pauzes van een half uur. Wordt echt zwaar, maar iedereen is er positief en leuk over dat als het hotel opent het een hartstikke mooie tijd wordt.
We zijn begonnen met een show, een soort tribute aan Abba, en vandaag is het doel om minstens vier nummers in te studeren. Er zijn twee zangers, Ovi, een Roemeen en ik. Tevens twee zangeressen, Gemma, een Britse en de Italiaanse Sabrina komt later van de week.
Ik heb nog nergens internet kunnen bemachtigen, dus ik schrijf dit nu gewoon offline en als ik ergens een internetconnectie vind dan zet ik het online.
10 April - Dag 2
Gisteren een volle dag gerepeteerd, bijna alle nummers van de show zitten nu in m'n hoofd en vanavond gaan we een totaalplaatje maken met de dansers erbij op het grote podium!
Vandaag begint goed, het is heerlijk weer (gisteren niet, het regende de hele dag verschrikkelijk hard) en we zijn vanochtend met zijn allen het dorp in gegaan om een Griekse bankrekening te openen.
Best dubieus allemaal, het 'postkantoor' zit in een vercrackt oud gebouwtje, tussen de toeristenwinkeltjes in gepropt. We moesten daar eerst allemaal een soort 'sofinummer' aanvragen, en dat is nog best lastig met formulieren in het Grieks.
Later naar de bank gegaan, rekening geopend, boodschappen gedaan en nu zit ik weer te repeteren met m'n medezanger Ovi.
Tegen het eind van de middag zullen we met z'n allen gaan eten in hetzelfde restaurant als waar we gisteren zaten, een gezellig kroegje met groot terras, maar daar hebben ze dus internet! Dus dan heb ik eindelijk de gelegenheid dit online te zetten,
en misschien zelfs even met mijn geliefde te skypen!:)
Gisteren en eergisteren had ik echt zo'n gevoel van 'Waar ben ik in hemelsnaam mee begonnen?' maar dat is echt wel weg nu, alles komt goed en ik kan niet wachten tot het hotel opent en we echt aan het werk gaan!
Groetjes vanaf Kos!
Sjongejonge! Hoeveel pech kun je hebben:(
Ongeluksvogel:P
Maar het skypen is wel gelukt:)
Veel plezier daar! Geniet er van!
Kus!
Sukkelaar, wat een jammerlijk begin :P
damn, ik doe het je niet na, zeker niet met die taxi en alle haast en stress.
Hoi Daniël maak er een mooie tijd van op Kos. Heb je wel genoeg wekkers bij je ;-) Heel veel plezier!!
Hee Daniël, wat stressen zeg. Maar wat een avontuur.
Heel veel succes en plezier daar.
Gr. Van ons 3
Daniel, wat een heerlijke verhalen. Keep it up, vanuit je NL stam-restaurant. Heel veel liefs vanaf verjaardagsfeestje Edwin. Hoop snel weer wat te lezen. Liefs Else
I've been absent for a while, but now I remember why I used to love this website. Thanks, I'll try and check back more frequently. How frequently you update your site? dedkbeedgdgedddd
Very nice site! cheap goods
Very nice site! [url=http://opeyixa2.com/qovrqo/2.html]cheap goods[/url]