26 April
Zaterdag komen de eerste vierhonderd gasten, eerdere jaren waren de eerste vakantiegangers Hollanders maar nu zijn het Polen, niemand weet wat we moeten verwachten.
Het weer heeft zich ook mooi aangepast op de opening van het seizoen, ik heb al een week geen stormachtige windkrachten en regenbuien gezien en het is een heerlijke 24 graden:)
We repeteren inmiddels in het grote theater, een enorme dome-achtige tent, twee bars en plek voor vijfhonderd mensen. Mooi groot podium en hele fijne geluidsinstallatie.
Minder fijn is de nieuwste ontwikkeling binnen het team. De nieuwe Italiaanse zangeres, die er nu welgeteld twee dagen bij is, vertrekt vandaag nog. Terwijl we anderhalve dag hebben.
Hoe het precies zit weet niemand, ze heeft vanochtend een gesprek met de leidinggevende gehad, en die heeft haar verteld dat ze niet langer welkom is binnen het team,
en dit zou zijn omdat ze geen Italiaans spreekt. Ze heeft een Italiaans paspoort maar woont al haar hele leven in Griekenland, en had dit niet aangegeven.
Daarnaast was ze gisteren en eergisteren bij de repetities ook erg passief en lui, is ze een een paar keer bij mij geweest om te klagen over de nummers, en vroeg ze wie het in zijn hoofd had gehaald om haar die nummers te geven. De leidinggevende dus.
Maargoed, we liggen er niet wakker van, er wordt nu een Brits meisje ingevlogen en dan kunnen we alsnog (hopelijk op tijd) van start.
En! Nog maar drie nachtjes slapen voor mijn liefje komt! Ik kan echt niet wachten:) Heb inmiddels vernomen dat haar baantje het makkelijkst is van allemaal, overdag met de kleinste
kinderen spelen, s'avonds wat helpen bij de shows. Ik zal de hele dag gaan sporten met jongeren en volwassenen, en s'avonds een show uitvoeren:)
Ik heb ook met veel pijn en moeite geregeld dat Melanie en ik ons eigen appartement krijgen (heel fijn), wat betekent dat er letterlijk negen mensen van appartement moeten veranderen om
het mogelijk te maken..
weet niet wat je moet verwachten? denk aan alex.. maar dan meer asociaal :P en met de kennis om zelf wodka te stoken :P
Als animatiemannetje, wat moet ik me voorstellen bij "sporten" met jongeren en volwassenen? Toch niet die onzinnige zwembad aerobics? :P
Nou, je hebt de zaakies maar weer mooi voor elkaar daantje :P Ik ben trots op je! :) Tot zondag!!!