15 April.
Gisteravond hebben we ter ere van de paasdagen een feestje gehad, het was supergezellig, superlaat en vandaag konden we uitslapen.
Aanvankelijk ging ik ervan uit dat we iedere zondag vrij zouden zijn, maar dat gaat pas in als het seizoen begint. Dit houdt in dat we dus een maand lang iedere dag aan het werk zijn.
Maargoed, ik zou ook niet weten wat ik hier anders moet doen, en het werk wordt er steeds leuker op. We repeteren steeds meer met de dansers erbij en ik hou genoeg pauzes (lees:
een uur lang gamen) om het uit te houden. Vandaag gaan we bezig met de choreografie van Grease. In de film gaan ze goed los bij het nummer 'You're the one that I want' en die
choreografie gaan we precies kopiëren. (lees: een paar keer op m'n knieën gaan voor 'Sandy', een hoop getwist, supermoeilijk)
Om even terug te komen op het weer; het is bizar. Gisteren regende het de hele dag, en er staat een superstevige wind. (Als het zo hard waait in Nederland noemen we het een storm)
Toen we zaten te eten bij het restaurant nam de regen gisteren epische vormen aan. Binnen een paar minuten kwam het water boven de stoepranden uit, en stond ook het terras
van het restaurant blank, je kon elkaar niet meer verstaan door het lawaai van de bui.
Inmiddels ook eindelijk koffie kunnen kopen! Een week zonder gezeten en je merkt echt wel dat het dan allemaal een stuk minder soepel gaat s'ochtends. M'n kamergenoten zijn er ook
goed blij mee. 'Whoh, dude! You're the best!'. Om te compenseren voor het ongezonde heb ik ook heel gezond een pak appelsap gekocht;)
En! Ik heb me geschoren! Eerder van de week kreeg ik een opmerking van de baas, dat het baardje er toch echt af moest vóór het seizoen begon, en omdat we gisteravond het
feest hadden leek het me geinig om voor de lol alleen een sik te laten staan en naar mn baas te gaan met 'Kijk baas, ik heb geschoren'. Het zag er belachelijk uit, ik heb net de
rest er net van af gehaald en ik lijk weer helemaal zestien jaar oud..
Gisteren heb ik ook een nieuw liedje geschreven. Zat s'avonds even alleen op de hotelkamer, pakte mijn gitaar en binnen een kwartier was er een compleet nummer. Eerder die
avond waren er wat spanningen in het skypegesprek met Melanie, en daar was ik goed ziek van. Ik heb al die frustraties in het liedje kunnen stoppen, het schreef zichzelf.
Het is een lief liefdesliedje geworden met melancholische ondertoon, zodra het seizoen begint en we de zondagen wél vrij zijn ga ik het opnemen:)
Vandaag beginnen we om 14u, het is nu 11u, we zitten lui te doen op de hotelkamer, straks nog even hardlopen en dan weer door met leren. Over hardlopen; ik heb een maatje
gevonden! Één van de danseressen, een nieuw meisje, Michaela uit Tsjechië leek het wel wat om vandaag mee te lopen. Waarschijnlijk is haar conditie tien keer beter dan die van mij,
maar dat mag de pret niet drukken. Michael (slome brit/kamergenoot) suggereert net dat ik bij aanvang van het seizoen de jog-activiteit maar op me moet nemen, om half negen
s'ochtends hardlopen met gasten. Lijkt me best leuk:)
Nog steeds niet echt tijd gehad om foto's te maken. Vanmiddag neem ik m'n camera mee naar repetities, en zodra ik ergens een betere internetconnectie vind dan bij het restaurant
zet ik alles online. Maar voor nu; tijd om uit bed te stappen en zo te gaan lopen. Denk dat ik vandaag weer richting zee loop, lekker uitwaaien op het strand:) (en je kan Turkije heel
mooi zien liggen, ligt hier echt maar een paar kilometer vandaan:)
Jooo!
Haha. Zonder baard ben je nog steeds Daniël hoor...ga je er nog foto's van op deze pagina zetten? :P
Weer een leuk verhaal geschreven!